Østmarka på langs på en dag

Det siste året har jeg blitt stadig mer glad i Østmarka. Jeg har gått en del turer i området rundt Haukåsen og padlet to-tre turer i Losby-vassdraget. Østmarka er ikke stor, men føles som en vill urskog med bratte åser og spennende daler, selv om høydene stiger noe særlig over 350 – 400 meter.

I slutten av juli fikk jeg med meg kompisen min Alex på å padle Østmarka på langs. Vi startet ved Børtervanna i Enebakk og endte opp på Losby i Lørenskog. Det startet med noen utfordringer med blant annet kanotralla. og dagen bød også på mye regn. Heldigvis trives jeg godt på tur i litt vått vær. Området midt i Østmarka er naturreservat. Alex hadde forberedt bål med medbrakt ved, og jeg fikk noen båltips. De kommer i egen video senere.

Her er videoen med startvanskene, strabasene og oppturene vi hadde i løpet en helt fantastisk dag i Østmarka, et steinkast utenfor Oslo sentrum. God fornøyelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *