Effektivt bål med medbrakt ved

Jeg skulle ønske jeg var en rutinert bålbrenner, for et ordentlig bål hever hyggefaktoren betraktelig på tur. Sist jeg var i marka med turkompis Alex, fikk jeg gode tips til å få i gang et ordentlig bål på kort tid. Vi hadde med oss ved, siden vi visste at vi kom til å stoppe i et naturreservat. På korte turer, der man i utgangspunktet ikke har tung sekk, kan det uansett være kjekt med litt medbrakt, tørr ved.

Alex hadde gjort noen forberedelser som bidro til at kaffekjelen raskt kunne legges på bålet. Han deler noen tips og råd i denne videoen. Jeg må bare beklage at han hadde rukket å stable litt før jeg kom i gang med filmingen, men jeg tror uansett at videoen kan være nyttig for mange.

Har du noen båltips? Del dem gjerne i kommentarfeltet:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *